Xindogu - comunicació i creativitat audiovisual des de Barcelona

Qui som?

La Lupe

La Lupe Capell va néixer a Barcelona el 1981 i ja de ben petita es va sentir fascinada per la televisió en directe (com podíem veure a la tele el que passava tan lluny, i sobretot… al mateix moment que estava passant?) Aquesta fascinació la va portar a estudiar comunicació audiovisual des de la vessant tecnològica, semiòtica i narrativa, però ha acabat entenent l’audiovisual com a pura eina d’expressió artística.

Després de treballar durant anys fent vídeos per a companyies farmacèutiques, supermercats, pàgines web i diversos vídeo-clips, la seva ment s’ha tornat purament audiovisual. Aquest fet ha comportat que li sigui més fàcil crear un vídeo que expressi la seva ràbia, alegria, tristesa o desesperació que expressar en paraules ,a través de la seva boca, el que sent. Als seus vídeo-poemes s’hi amaguen missatges críptics que volen fer sentir sensacions brutalment humanes a l’espectador.
La seva tècnica preferida és la de realització a través de l’objecte trobat (sobretot joguines), a les que transforma en metàfora visual.
Ha exposat a Lleida, Barcelona i Shanghai sota el nom de Xindogu, i és una col·laboradora habitual del projecte artístic online “elmur.net" i l’associació de “Performers, Artistes i Poetes Associats, La PAPA”.

De moment Xindogu existeix només a temps parcial, complementant les altres feines que fem, sempre relacionades amb la comunicació i l'audiovisual.

Podeu veure els vídeos que faig al meu dia a dia treballant com a dinamitzadora audiovisual a l'Institut Escola Trinitat Nova en aquest link:

https://www.youtube.com/ietrinitatnova

En Jimmy

El Jimmy Guiu també va néixer a Barcelona, però uns anys abans, el 1978. La infància i joventut les va viure a Ivars d'Urgell, i per això se sent, sobretot, Ivarsenc. La creativitat sempre ha estat part de la seva manera de ser: de petit s'inventava jocs a l'escola, de ben jove fent cançons amb amics amb diversos grups de música dels quals n'era el saxofonista, fins a integrar-la a l'etapa laboral, en la que realitza projectes de comunicació on i offline.

Actualment la seva  feina principal se centra en la gestió i desenvolupament de projectes de comunicació, màrqueting digital  i disseny web i gràfic.

Pensa que Xindogu li ofereix la possibilitat de tornar a la creativitat més pura i desinhibida, aplicant tota la professionalitat de l'ofici en el que treballa des de fa més de deu anys.  Gaudeix de cada projecte que comencen amb la Lupe, ja sigui un encàrrec professional per part dels clients o un projecte de tipus personal: "Fem un bon equip! Tant professional com personal, i penso que això es nota en els projectes que fem"


Contacte

Per contactar amb nosaltres ho podeu fer al telèfon: 649 53 54 96

 o per correu electrònic a: lupe.capell@gmail.com o bé a jimmyguiu@gmail.com

El meu últim vídeo destacat - Vídeoclip per a Borja Mariño: Madrugada en el parque

En aquesta entrevista podreu conèixer de primera mà l'univers més creatiu de la productora audiovisual

Using Format