Pixi.Click

Aquest és un projecte d'educació digital per als infants més petits, actualment en desenvolupament gràcies a la mentoria dels Premis Carulla. 

“La Pixi és divertida i enèrgica però, té un problema! És una addicta digital! i tú?  Ho ets també?”
“Pixi.click” és un canal de Youtube, una web i un espectacle teatral que obren un espai de diàleg amb els infants sobre els usos que fan de les pantalles, el temps que els hi dediquen i les possibles conseqüències que pot comportar-ne un ús descontrolat. La protagonista és la Pixi, una titella “muppet”, que ha decidit fer-ser “Youtuber” la seva gran il·lusió!  Al seu canal escoltarem les seves anècdotes amb els videojocs, la tablet… i els seus problemes (s’enrabia quan s’acaba el temps de tablet, no vol anar a dormir…) Per sort, s’ha adonat que “alguna cosa falla” i es mostra oberta a descobrir altres maneres de divertir-se. A través de cartes postals els “followers” de la Pixi li recomanaran activitats entretingudes per al seu temps lliure sense pantalles.

La Pixi ens permet parlar amb la canalla d'un gran repte: la digitalització dels infants

 

La Pixi en un glitch digital

Li encanten els móbils!

Pixi amb els seus followers de l'IETN

 


 

Vols col·laborar al projecte Pixi.Click?

Si vols conèixer millor el projecte o t'interessaria col·laborar-hi d'alguna manera, escriu-nos! estem oberts a tot tipus de propostes! 

lupe.capell@gmail.com

Using Format